FLIR

FLIR Elara™ FC-serie R

Prijs op aanvraag

De Elara FC-serie R warmtebeeldcamera biedt contactloze temperatuurmeetmogelijkheden voor branddetectie, veiligheid en thermische bewaking van stations, afvalverwijdering en waardevolle apparatuur.

Productomschrijving

De Elara FC-serie R warmtebeeldcamera biedt contactloze temperatuurmeetmogelijkheden voor branddetectie, veiligheid en thermische bewaking van stations, afvalverwijdering en waardevolle apparatuur. De Elara FC-Series R combineert state-of-the-art beelddetails en betrouwbare radiometrische detectie. Flexibele alarmeringsopties zijn onder meer e-mail, web- en mobiele apps, opslag van randafbeeldingen, digitale uitgangen of VMS-gebeurtenismeldingen.

TEMPERATUURMETING EN ALARMEN AAN BOORD

De Elara FC-Series R biedt radiometrische analyses die in staat zijn om plotselinge temperatuurveranderingen in faciliteiten te detecteren en alarmen te activeren wanneer de temperatuur de vooraf ingestelde drempels overschrijdt.

TOONAANGEVENDE THERMISCHE BEELDEN IN DE INDUSTRIE

De Elara FC-Series R produceert scherpe, contrastrijke warmtebeelden onder alle weersomstandigheden met behulp van aangepaste AGC's en Dynamic Detail Enhancement (DDE).

ROBUUST INDUSTRIEEL ONTWERP

Een duurzame behuizing beschermt de Elara FC-Series R tegen stof en water en is bestand tegen schokken, trillingen en corrosie.

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)