FLIR

FLIR Saros DM-serie

Prijs op aanvraag

De FLIR Saros DM-serie camera's zijn in staat om video vast te leggen in volledige duisternis, fel zonlicht en door rook, stof of lichte mist, biedt de DM-serie superieure perimeterbescherming onder de zwaarste licht- en omgevingsomstandigheden

Productomschrijving

De FLIR Saros DM-serie introduceert acht nieuwe VGA- en QVGA-resolutie-opties voor FLIR's multi-sensor beveiligingsprogramma. Deze camera’s zijn in staat om video vast te leggen in volledige duisternis, fel zonlicht en door rook, stof of lichte mist, biedt de DM-serie superieure perimeterbescherming onder de zwaarste licht- en omgevingsomstandigheden. Een ingebouwde 4K-camera voor zichtbaar licht werkt samen met de thermische sensor om kleine details vast te leggen bij weinig licht. De DM-serie kan ook worden geïntegreerd met het FLIR United Video Management System (UVMS), evenals met andere ONVIF-compatibele videobeheersystemen. Dit geeft gebruikers volledige controle over de geheel nieuwe weergavemodus met twee sensoren, alarmfuncties en volledig programmeerbare preset-tour.

TOONAANGEVENDE THERMISCH

Superieure warmtebeeldkwaliteit en een ingebouwde 4K zichtbare camera bieden veelzijdige multispectrale bewaking.

MEERDERE LENSOPTIES

Kies uit een breed scala aan lenzen samen met VGA- en QVGA-sensoren voor een optimaal detectiebereik in uitdagende omstandigheden.

ONTWORPEN VOOR CYBERBEVEILIGING

De DM-serie is ontworpen om de blootstelling aan beveiligingsaanvallen op afstand te verminderen.

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)