FLIR

Scout II 320

€1.799,00 Excl. btw
€2.176,79 Incl. btw
19-00665

De FLIR Scout II 320 is de nieuwste compacte en lichte warmtebeeldcamera van FLIR. Dit nieuwste model heeft een hogere resolutie dan zijn voorganger, de PS24.

Niet op voorraad

Productomschrijving

De FLIR Scout II 320

De Scout II geeft een duidelijk en scherp beeld van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en in het midden van de nacht. Doordat er gebruik gemaakt wordt van infrarood warmte is het beeld altijd hetzelfde, of het nou licht is of volledige duisternis.

Het voordeel ten opzichte van nachtzicht apparatuur (of restlichtkijkers) is dat u met warmtebeeld apparatuur ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldcamera. De FLIR Scout II is zo compact dat deze eenvoudig in één hand past en is ook met slechts één hand te bedienen. Ideaal dus voor wandelaars, natuurliefhebbers en jagers.

Tevens is de Scout II uitgerust met het zogeheten "InstantAlert" technologie. Met één druk op de knop wordt enkel het warmste object in de kleur rood weer gegeven, welke in drie standen in te stellen is.

Highlights

  • Start op in enkele seconden, geen training nodig
  • Detecteert warmte bronnen tot circa 550 m
  • 640 x 480 pixel LCD scherm geeft heldere en duidelijke beelden
  • Produceert beter scene contrast dan I2 night vision
  • Detector Type: 336 x 256
  • Compact, lichtgewicht en robuust
  • IP67 beschermingsklasse
   

Wat zit er in de doos:

Flir Scout II 320 Warmtebeeldcamera USB-kabel ,Polsband ,USB power adapter ,Quick start Handleiding ,Riem Holster

Product reviews

Je beoordeling toevoegen

Product reviews (0)